Over ons

Het ERP Kompas is een van de diensten die wordt aangeboden door het Software Kompas. Bijna 10 jaar geleden zijn wij begonnen met het geven van selectieadvies over Enterprise Resource Planning. Sindsdien hebben wij meer dan 13.000 bedrijven geholpen. In die tijd hebben wij praktisch de hele Nederlandse ERP markt in kaart gebracht. Hierdoor vinden wij voor vrijwel iedere onderneming een geschikte selectie.

Zowel gigantische handels- en productiebedrijven als éénmanszaakjes in de bouwsector gebruiken het ERP Kompas.

Goede ERP selectie is onafhankelijk. Wij zijn daarom niet onderdeel van, of exclusief verbonden aan, één of enkele leveranciers. De kosten voor onze diensten komen voor rekening van een grote groep diverse leveranciers.

Software Kompas heeft ook expertise van andere zakelijke software. Naast ERP kunt u bij ons terecht voor selectieadvies over systemen voor Customer Resource Planning (CRM) en Document Management (DMS).

Veelgestelde vragen

Is het ERP Kompas gratis te gebruiken?

Ja. De kosten worden gezamenlijk vergoed door de ERP aanbieders in onze database. Wij blijven volledig onafhankelijk in ons selectieadvies.

Hoe groot is de selectie?

Maximaal 7 ERP-oplossingen. U wilt het selectieproces versnellen, dus dan heeft u er niets aan als wij 100 partijen voor u vinden.

Ik wil meer selectiecriteria opgeven, kan dat?

Ja. Na het invullen van uw sector en bedrijfsgrootte kunt u in het vakje “aanvullende selectiecriteria” extra informatie geven. Wij nemen dit zo goed mogelijk mee in de selectie.

Is het ERP Kompas vrijblijvend te gebruiken?

Ja. Het enige wat wij doen is uitzoeken welke systemen het beste passen bij uw organisatie. U bent nergens toe verplicht.

Is het ERP Kompas écht onafhankelijk?

Ja. Wij zijn volledig onafhankelijk en niet verbonden aan één of enkele leveranciers.

Voor wie is het ERP Kompas bedoeld?

Het ERP Kompas is bedoeld voor bedrijven die zich aan het oriënteren zijn op een ERP systeem. Helaas kunnen wij studenten of particulieren niet verder helpen met informatie.

Wie zit er achter het ERP Kompas?

Het bedrijf achter het ERP Kompas is Software Kompas. Wij hebben als onafhankelijk informatiecentrum meer dan 10 jaar ervaring met het geven van selectieadvies. Hierdoor kunnen wij voor vrijwel iedere branche, bedrijfsgrootte en complexiteit van bedrijfsactiviteiten een goede voorselectie doen.

Worden mijn gegevens vertrouwelijk behandeld?

Ja. Uw gegevens worden gebruikt voor het maken van de ERP selectie. Wij delen uw gegevens nooit zonder uw toestemming met derden.