Hoe het werkt

Momenteel zijn er 331 verschillende aanbieders van Enterprise Resource Planning (ERP) systemen in Nederland. Het kan dan ook een flinke opgave zijn om hiertussen de beste oplossing te vinden voor uw organisatie. Het overgrote deel van de aanbieders kunnen niet leveren wat u zoekt. Zij specialiseren zich bijvoorbeeld in een andere sector, of richten zich op kleinere of juist grotere projecten. Het ERP Kompas wijst u in de juiste richting.

Geef uw selectiecriteria aan

Start de selectie door aan te geven voor welke branche u ERP software zoekt. Vul daarna het aantal medewerkers binnen uw organisatie in samen met het beoogde aantal gebruikers van het nieuwe systeem (indien bekend). Heeft u zelf nog wensen die u mee wilt nemen in de selectie? Geef deze aan bij het kopje aanvullende selectiecriteria.

Wij zoeken de leveranciers

Vrijwel alle Nederlandse ERP leveranciers zijn door ons in kaart gebracht en in een database opgenomen. Het is dan ook eenvoudig om op basis van uw zoekcriteria te achterhalen welke systemen voor u interessant zijn.

Ontvang de selectieuitslag

U ontvangt een selectie van maximaal 7 leveranciers die exact kunnen leveren wat u zoekt. En het mooiste: deze dienst is volledig gratis en onafhankelijk.

Start de ERP selectie